חשש לתחילת דמנציה לא בטוחה....

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

07/03/2018 | 23:38 | מאת: הדר

פרפסור שלום מאיזה שלב אני אמורה לחשוש בנוגע לשיבוש בזיכרון שקשור בדמנציה? לפני כמה חודשים שמתי לב ששכחתי לכבות אור בחדר שלי כמה פעמים במהלך מספר שבועות,לאחרונה יש מילים שהן על קצה המזלג ואני לא מסוגלת לזכור ,והיום הייתי בקניון הייתי בחנות א' עברתי לחנות ב',וכשסיימתי לחפש בגדים בחנות ב' לרגע הייתי בטוחה שאני בחנות א'. בת 55 תודה רבה אם יש חשש דאגה אילו בדיקות עושים? תודה

08/03/2018 | 06:29 | מאת: פרופ' כרמל ערמון

אנא הגיעי לבדיקת רופא בהקדם. השאלה איננה רק דמנציה או לא, אלא תהליכים אחרים שיכולים להתבטא בשנויי זכרון. לכל תהליך הטיפול שלו. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום אלצהיימר