אלצהיימר

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

12/06/2010 | 16:21 | מאת: פלורי

כהמשך לשאלתי הקודמת ברצוני לדעת אם הכדורים שאימי לוקחת ממוריט ורסיטל במשך 5 שנים לא מזיקים וגורמים לתופעות כמו כאבי הבטן והאם אין צורך לשנות את המרשם למרות שמצבה יציב ורק לאחרונה מרגישה תשישות וקשה לה לקום מהמיטה בבוקר כאמור

לקריאה נוספת והעמקה

פלורי שלום ראי תשובתי בשאלתך הקודמת. בברכה ד"ר אלי ורטמן-מרפאות "מרחב" קרליבך 13 תל-אביב 03-5613737

מנהל פורום אלצהיימר