אלצהיימר

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

12/06/2010 | 10:51 | מאת: פלורי

אימי חולה באלצהימר כ- 5 שנים ומטופל בכדורים ממוריט ןרסיטל , ברצוני לציין שהיא הולכת למועדון קשישים מידי יום אוכלת בכמויות קטנות וסובלת מכאבים קבועים לא מוגדרים בבטן כל הבדיקות שנעשו לאיתור הכאבים לא העלו דבר ואף אישפזנו אותה לגילוי הכאבים אך שום ממצא לא התגלה , אך בנוסף כבר כ- שבועעים היא מסרבת להתעורר למועדון וקשה מאוד להוציאה מהמיטה בבוקר כל התחנונים לא עוזרים ונורא קשה לה להתעורר אבקשך לנסות להסביר את התופעה של כאבי הבטן הכרוניים וכן הקושי לקום בבוקר

13/06/2010 | 10:27 | מאת: ד"ר אלי ורטמן

פלורי שלום, נדרשת התייחסות מאד מדוקדקת ואינדבדואלית לגבי מצב אמך על מנת למצוא גורם טיפולי שיישפר את מצבה. נשמח אם יש באפשרותכם לשלוח אליינו חומר רפואי לגבי אמא על מנת שנענהה לכם אישית. בברכה ד"ר אלי ורטמן-מרפאות "מרחב" קרליבך 13 תל-אביב 03-5613737

מנהל פורום אלצהיימר