המשך טיפול בהתאם להצעתך

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

18/10/2017 | 17:28 | מאת: אשר בן ציון

שלום פרופ' ערמון פניתי אליך ב 23/9/17 (ראה תשובתך באתר) והצעת לי לבצע בדיקת (חוזרת) EMG שבוצעה שוב ב 17/10/17 העתק תוצעה מצורף. אני מנסה לקבוע עם מזכירת המחלקה, יהודית תור למומחה הניורומוסקולרי שלכם בשלב זה אני מנסה לעשות דיקור יפני (אחרי 5 טיפולים, לא מורגש שיפור משמעותי). תודה על תשומת הלב אשר בן ציון

20/10/2017 | 02:44 | מאת: פרופ' כרמל ערמון

אנא התמד בקשר עם מזכירת המחלקה. בברכת בריאות, כרמל ערמון

27/10/2017 | 10:46 | מאת: אשר

שלום פרופ' ערמון בשלב זה אני מאבד תחושה באצבעות הידיים ובכף רגל ימין לצערי אין תגובה ממזכירת המחלקה יהודית שלחתי לה 2 דוא"ל ללא תגובה אני מצרף את תוכן הדוא"ל האחרון אודה מאוד על עזרתך אשר בן ציון שלום יהודית על פי תשובתו של פרופ' ערמון באתר שלו, נתבקשתי להשאר בקשר איתך האם אפשר לקבל מועד קרוב לבדיקת מומחה נוירומוסקולרי שלכם אודה מראש על תשובתך המהירה אשר בן ציון

31/10/2017 | 21:28 | מאת: פרופ' כרמל ערמון

למר בן ציון שלום רב, צר לי, שעלי לנסח דברי באופן זה: מדור זה אינו מיועד לספק שרותי מעקב רפואי, או תאום מעקב רפואי, למשוחררי המחלקה הנוירולוגית. ניסיתי תחילה לסייע לפניותיך הקודמות על ידי מתן דוא"ל של מזכירת המחלקה הנוירולוגית, ואתה מוזמן להמשיך להמצא אתה בקשר. היא תסייע ככל שתוכל. בנוסף-- אני מבקש להפנות אותך, כפי שמופנה כל מי שמשוחרר וצריך לתאם מעקב, למרכז לזימון תורים באסף הרופא, שאף הוא יפעל לסייע לך ככל שיוכל, ולרופאך המטפל. חשוב ביותר: אם בזמן ההמתנה לתור או בזמן ההמתנה לתאום תור מתפתחים סימנים נוירולוגיים חדשים או קיימת החמרה של סימנים קיימים - אנא פנה לחדר מיון, מבלי להמתין לתהליך קביעת תור המעקב. אשמח להמשיך לסייע לך, באמצעות צוות מחלקתי, אך לא מעל דפי האתר הזה. בתקוה להבנתך, ובברכת בריאות, כרמל ערמון

01/11/2017 | 12:19 | מאת: אשר

פרופ' ערמון היום קיבלתי זימון למרפאות חוץ באסף הרופא לדר' קושניר ממזכירת המחלקה גב' יהודית מקווה לא להטריד אותך שוב תודה רבה רבה על הטיפול אשר בן ציון

מנהל פורום אלצהיימר