בחורה בת 29.5

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

04/06/2010 | 15:03 | מאת: נורית

שלום רב, לפני מס' שבועות התעוררתי בבהלה וחשבתי שביתי הקטנה נפלה מהמיטה שלנו (זה כבר קרה לי מס' פעמים מאז הלידה היא בת שנה וחצי) אך הפעם גם לשתי דקות לא הבנתי מי שוכב לידיי. מקרה נוספת שקרה הוא ששאלו אותי איך קוראים לאחת הדודות שלי ולשני לא זכרתי וכך גם קרה ששאלו אותי איך קוראים לאחייני, חשוב לי לציין שזה שהשמות ברחו לי ממש למס שניות, מקרה נוסף הוא שהכנסתי משהו לתנור ולא זכרתי ומקרה אחרון יום שישי הינו בים ראינו משהו ויום למחרת לא זכרתי איפה ראיתי את המשהו הזה... זכרתי שראיתי אבל לא זכרתי איפה. האם יש לי סיבה לדאגה? חשוב לי לציין שאני היפוכונדרית ובנוסף לא היה לי סבא או סבתא עם אלצהיימר

06/06/2010 | 09:51 | מאת: ד"ר אלי ורטמן

נורית שלום, יש צורך בבדיקת הדברים אך לא נראה שיש לך סיבה לדאגה. מומלץ לבדוק את הדברים שכן רוב הסיכוי שהבדיקה תמצא הסבר לתופעות אלו. בברכה ד"ר אלי ורטמן-צ מרפאות "מרחב" קרליבך 13 תל-אביב 03-5613737

24/06/2010 | 11:55 | מאת: אלי

זה לא טבעי להיות היפוכונדרית!!!

מנהל פורום אלצהיימר