אלצהיימר והפראות אכילה

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

24/05/2010 | 15:05 | מאת: חגית

חמותי בת 84 מאובחנת אלצהיימר כ 10 שנים. מטופלת ב ממוריט, רספרידל, ג'ילקס, איביקסה ופוסולאן. מסוגלת לבצעה תפקודים בסיסיים לבד. לאחרונה מסרבת לאכול כולל כל דבר מוצק או מחוספס או גרגרי (וגם שתייה לא כל דבר), אינשור לא בא בחשבון. היא ירדה 4.5% ממשקלה שלא היה בעודף בחודש האחרון, נחלשה עד תשישות, ואנחנו מאוד מודאגים. האים ידוע קשר בין המחלה למצב, או לריבוי תרופות ולמצב, ומה אפשר לעשות למענה. תודה חגית

24/05/2010 | 15:23 | מאת: ד"ר אלי ורטמן

שלום חגית, המצב של חמותך דורש בירור דחוף. האפשרויות הן או לפנות למרפאה גריאטרית באיזור מגוריה מיידית או להעביר אלינו בדחיפות את החומר הרפואי כדי שנוכל לכוון אתכם ולעזור לכם בדחיפות. בברכת בריאות טובה, ד"ר א.ורטמן, מנהל מרפאת "מרחב", קרליבך 13, תל אביב, 03-5613737

מנהל פורום אלצהיימר