בהמשך לתשובתך - דחוף

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

09/05/2010 | 21:28 | מאת: דנה

אלי שלום, בן משפחה קרוב סובל מכל התיאורים שתוארו בלינק זה http://www.doctors.co.il/forum-3618/message-979#message-979 גם במקרה שלנו, אין עדיין אבחון. אנו מודאגים ומתוסכלים, ומחפשים את מי שיוכל להביא את נקודת האור. למטופל זה הצעת שישלח את ההערכות הפסיכולוגיות. האם עזרת למטופל זה? ואם כן, האם תוכל לעזור לנו?

10/05/2010 | 08:18 | מאת: ד"ר אלי ורטמן

דנה שלום, במידה ודחוף - אנא צרי איתנו קשר כדי שנוכל לנסות ולעזור. בברכת בריאות טובה, ד"ר . וראמן, מנהל מרפאת "מרחב" קרליבך 13, תל אביב, 03-5613737 ד"ר א. ורטמן

מנהל פורום אלצהיימר