דימנסיה

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

04/05/2010 | 18:55 | מאת: FRIDA

אימי בת 82 לאחר ניתוח בעקבות שבר עצם ירך לאחר הניתוח החלה לראות דמויות בחדר בבית החולים וכל ההתנהגות שלה היתה מוזרה. לאחר שעברה לשיקום ולקראת שחרוררה הבנתי מהרופאה שלה לאחר בדיקה קוגנטיבית שלאימי יש סוג של דימנסיה ההתנהגות שלה מוזרה לעיתים היא מתנהגת אל המטפלת שלה באופן מבזה ולא נעים וגם לנשים המאושפזות איתה.כאשר אני ביתה מנסה לברר למה התנהגה כך היא מכחישה ואומרת שכולם שקרנים. אנא מה עושים

09/05/2010 | 10:23 | מאת: ד"ר אלי ורטמן

שלום פרידה, אודה לך על השלמת הפרטים: מתי היה הניתוח? איך היה מצבה לפני הניתוח? בברכת בריאות טובה, ד"ר אלי ורטמן, מנהל מרפאת "מרחב" קרליבך 13, תל אביב,03-5613737

מנהל פורום אלצהיימר