בדיקת שינה ביתית לשלילת דום חסימה נשימתי

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

25/11/2016 | 16:05 | מאת: שמואל

שלום באיזה אופן בדיקת שינה ביתית בודקת אפשרות לדום נשימה בשינה? לפי רמות הסטורציה? באם מישהו סובל באופן כללי מרמות סטורציה נמוכות(משתנות), איך הבדיקה תגלה האם הירידה ברמות הסטורציה היא בגלל המצב שלו או תוצאה של דום נשימה חסימתי? יש בכלל טעם בבדיקה כזו למי שרמות הסטורציות שלו אינן תקינות? מה גם שבבדיקת שינה אין רישום מוחי, כך שלא ניתן לדעת בבירור מתי האדם היה בזמן שינה ומתי היה ער. תודה

שמואל שלום יש היום מכשור שיכול באופן עקרוני לתת תשובות לשאלות אלו אך יש מגוון רחב אני מציע לפנות למעבדת שינה ולקבל תשובות לכך ד"ר יונתן קושניר

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים