למשמרת הלילה שלום

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

25/03/2002 | 22:58 | מאת: דוד

קודם כל תודה על קבלת הפנים היפה. אשמח להיות ולבלות איתכם כאן. לי אין משמרת קבועה, לפעמים אהיה פה בלילה ולפעמים אהיה פה ביום, כך שנראה לי לשמחתי כי אוכל להכיר פה את כל הנפשות הפועלות

25/03/2002 | 23:05 | מאת: שאול סלה

דוד שלום אני הייתי במשמרת תרנגול בלול תרנגולות בימים האחרונים זכיתי להשמצות חסרות שחר בגלל שמישהו החליט להסתלבט עלי טוב שאני לא אהיה יחיד בן בנות תודה לך

25/03/2002 | 23:08 | מאת: דוד

מי שמר עלי כל היום. אז מה זה אומר עכשיו שאנחנו עדיין במיעוט בין בנות, יש מאזן או שאולי אנחנו קצת יותר מהם... :-)

25/03/2002 | 23:08 | מאת: אהרל'ה

הוא רוצה להיות יחיד בן הבנות,אבל אין סיכויי שאתן לו את התענוג לקחת לנו את כולן. אז קדימה דוד תפעיל את קסמייך,המבחר פה רב.וכולן מקסימות. אהרל'ה

25/03/2002 | 23:06 | מאת: אהרל'ה

מדוע אין לך משמרת קבועה? מה עיסוקך בדרך כלל? חוץ מזה אתה יכול לבוא מתיי שנוח לך. נשמח לראותך.... אהרל'ה

25/03/2002 | 23:09 | מאת: שאול סלה

אם אתה שיך להנהלת הפורום אולי תנצל את הקשרים להוריד את החלון המעצבן מפורום טיפול נפשי

25/03/2002 | 23:09 | מאת: דוד

אני עובד כמורה. ובעבודה הזו יש לפעמים גם חופשות. כך שכרגע אני בבית גם ביום וגם בלילה למעט מקרים מיוחדים בהם יוצא אני לנפוש ולנוח

25/03/2002 | 23:23 | מאת: HERA

טוב לראות אותך. מורה? לאיזה מקצוע??? למרות הצטרפותך - עדיין יש רוב של בנות בפורום... (-;

25/03/2002 | 23:25 | מאת: דוד

אני מלמד מתמטיקה ומחשבים בחט"ב. ספרי לי קצת על עצמך, מי את, במה עוסקת, מה גילך ובכלל כל מה שבא לך.