לחבר הטוב שלי!

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

25/03/2002 | 00:39 | מאת: נזבורה

היי לך! נפגשנו לראשונה לפני שלושים שנה. אני הייתי חיילת טריה, שהוצבה אי-שם ב... לא חשוב, לא רוצה עסקים עם בטחון שדה... ((-: בכל אופן, אתה כבר היית די ותיק שם, במקום ההוא. אמרו לי שאני ואתה צריכים לעבוד יחד מעתה ועד סוף השירות שלי, ורצוי שנסתדר. הזהירו אותי מפניך, אמרו לי שאתה לא מבין חכמות, שאתה עובד בשיטת "אנא כורדי" - יעני: ממלא הוראות פשוטן כמשמען, לא מתעמק יותר מדי. עוד הוסיפו ואמרו לי, שאם בעבודה המשותפת שלנו קורית טעות - אתה אף פעם לא אשם. תמיד אני אהיה האשמה. בקיצור - הפחידו אותי מפניך כהוגן, עשו לך תדמית של מפלצת מאיימת... מפעם לפעם יצא לי לבקר אותך בחדר שבו עבדת. הצורה שלך היתה באמת מפלצתית: גדול ושמן, ומסביב לך צוות של עוזרים שונים ומשונים שמקימים רעש מחריש אזניים... ונוסף לכך, החדר שלך תמיד היה מוקפא אפילו כשבחוץ השתוללה סופה... למרות הכל, אתה ואני הסתדרנו לא רע. אני נזהרתי שלא להרגיז אותך יותר מדי, ואתה מצידך לא עשית פשלות שהאשימו בהן אותי. לימים, השתחררתי ויצאתי לחיים האזרחיים. היו לי כל מיני חברים שונים ומשונים, ואתה נדחקת הצידה מהתודעה שלי, לא היה לי שום קשר איתך. עד שלפני כחמש-עשרה שנה, הודיעו לנו רשמית שאתה תבוא לעבוד באופן קבוע במקום שבו אני עובדת עד עצם היום הזה. מה אגיד לך? לא ממש קפצתי משמחה מעצם הרעיון, למרות שלא היתה לי סיבה ממש רצינית להרגיש כך. אבל הסיפורים המפחידים מהצבא כנראה בכל זאת השפיעו עלי... וחוץ מזה, אמרתי לעצמי - מי צריך אותך, בכלל? אנחנו צוות לא גדול, אבל מסתדרים מצוין גם בלעדיך, אז בשביל מה לזעזע את המערכת, בשביל מה לחפש צרות? אבל אף אחד לא שאל אותי, ואתה בכל זאת הגעת. ואז היתה לי ההפתעה של חיי: פשוט התאהבתי בך! טוב, אז האמת היא שמאז הפגישה האחרונה שלנו השתנית המון. קודם כל - ירדת במשקל, וכבר הפסקת להיות המפלצת הגדולה והרעשנית שהכרתי. חוצמזה, שכללת את שיטות העבודה שלך. לא שהפסקת להיות "אנא כורדי". אבל כבר קל היה יותר לקלוט אותך, להבין את הראש שלך... ובקיצור - היה פשוט כיף אדיר לעבוד איתך, ואני פשוט לא יכלתי להבין איך נתתי לכל מיני מטומטמים להסית אותי נגדך בצורה כזאת... לפני שנים אחדות - חמש או שש - שוב עלית כמה כיתות, שוב שכללת את שיטות העבודה שלך. ברגע שזה קרה, היו לי שוב כמה רגעים של פחד. הרגשתי שבאיזשהו מקום אני מאבדת אותך, לא עומדת בקצב שלך. למרות הכל לא התייאשתי. ולאט לאט גיליתי שאתה פשוט גאון, פשוט אנציקלופדיה מהלכת! אין דבר שאתה לא יודע - בתחום החדשות, ההיסטוריה, הספרות, האמנויות למיניהן... ואפילו לנגן ולצייר אתה יודע.... ו-כן, ה"אנא כורדי" שלך לא נעלם, אבל דווקא זה מה שעושה אותך חמוד כזה... מכיר את הקטע הזה, שאוהבים מישהו דווקא בגלל המגרעות שלו? - אז זה בדיוק הקטע שלי איתך, למרות שלא תמיד - אני חייבת לומר - יש זמן וסבלנות לקפריזות שלך, ויש לך הרבה... כך או כך, לפני שנתיים החלטתי שדי, זהו זה, צריך למסד את הקשר. וזהו זה, עכשיו יש לי אותך כאן לידי, בבית.... וכשעצוב או משעמם לי, אתה תמיד עושה לי כיף... -אתה, ה...מחשב.... נזבורה

25/03/2002 | 00:44 | מאת: שאול סלה

נזבורה אם את פולניה ובגלל שפולנים אוהבים לשחק קלפים יש לך את הסוליטר את מכירה פולניות מבוגרות מהזן הבא המחלה שלהן כל כך מבורכת כי בגללה הבן מבקר אותן יום יום שאול

25/03/2002 | 00:45 | מאת: שאול סלה

נזבורה אם את פולניה ובגלל שפולנים אוהבים לשחק קלפים יש לך את הסוליטר ואם את פולניה את לא צריכה לעצום את העינים שמישהו נהנה כי מחשב לא יכול להינות שאול

25/03/2002 | 02:02 | מאת: נזבורה

היי! כל הכבוד שאתה זוכר שאני פולניה... ו-כן, במשפחה שלי משחקי הקלפים היו שם דבר - כל שבוע היו מתכנסים בבית אחר ומשחקים "רמי", ואבי ז"ל היה רוטן שהמשחק הזה קטן עליו, שהוא לא דורש מחשבה.. אימי ז"ל דווקא אהבה אותו.... בכל אופן משחקי הקלפים במחשב דווקא לא מי יודע מה מושכים אותי - אני יותר בקטע של האינטרנט, כשפה ושם אני כותבת "יצירות" משל עצמי למגירה בלבד (או יותר נכון - להארד-דיסק בלבד...), תוך ניצול הידע (הדל!) שלי ב-WORD, HTML ו-POWER-POINT . ואגב הפולניה במיטה שהזכרת - אתה יודע מה יגרום לפולניה לצעוק במיטה? - רק אם בן-הזוג יתנגב בוילון... לילה טוב! נזבורה

25/03/2002 | 01:05 | מאת: HERA

נזבורה.... תשמעי... בלי להרחיב יתר על המידה אומר לך, שיש מישהי (סיפרת לי עליה), שצריכה לצאת קצת מהקוביה שלה... את מזהה על מי אני מדברת...? כזה סיפור על מחשב... אני לא עיקמתי את הפרצוף בכלל... להיפך... דווקא חייכתי :-))))

25/03/2002 | 01:55 | מאת: נזבורה

היי! שמחה שאהבת ת'קטע... ובטח שאני מבינה על מי את מדברת... כתבתי לך היום במייל בהרחבה עליה - קראת? ואגב, אם כבר מדברים על המחשבים - אז המורה שלי החנפנית לאנגלית בכיתה ט' כתבה לי פעם במבחן: "YOUR HEAD IS LIKE A COMPUTER". לא הבנתי את פשר המילה המוזרה הזאת, ובתור אחת ששבעה עלבונות ממורים (והפעם אני אשתמש ברמז ואגיד לך - את בטח מבינה על מה אני מדברת...) - הייתי בטוחה שהנה, עוד עלבון אחד לאוסף... ((-: אחר-כך סקרנותי התעוררה והחלטתי להסתכל במילון אנגלי-עברי משנת 1962 (!) (אגב, הסיפור הזה התרחש בשנת 1968). ושם במילון ראיתי: computer=מכונת חישוב.... ((-: .. בידור, הא? לילה טוב! נזבורה

25/03/2002 | 04:27 | מאת: אהרל'ה

חזק מאוד. השתפרת מאוד מהפעם האחרונה ששמעתי ממך. אהרל'ה

25/03/2002 | 15:10 | מאת: נזבורה

היי! אני מבינה שכעסת ואולי אתה עדיין כועס עלי. אני אשמח אם תפרט יותר ובוודאי נוכל ליישר את ההדורים בינינו. כל טוב! נזבורה

25/03/2002 | 11:05 | מאת: ש נ ה ב

היי חמודה א ה ב ת י א ה ב ת י א ה ב ת י יש לך כשרון סיפורי - הידעת?? חג שמח לך ש נ ה ב

25/03/2002 | 15:11 | מאת: נזבורה

היי! צ'מעי, אני מסמיקה....((-: בכל אופן תודה וחג שמח ונפלא גם לך! נזבורה