מחשבים אנשים וירוסים

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

25/03/2002 | 00:34 | מאת: שאול סלה

ידידותי שלום עד לפני שבוע המחשב שלי סרב להתקין XP גם לאחר פירמוטים חוזרים ונשנים רק כש ה98 לא עלה אז בכל מיני ניסויים התברר שהיה וירוס כשהרה דיברה על וירוסים התברר שאנחנו כמו מחשב רק שהוירוס שבמוחות שלנו הוא מולד אבל במחשב הוירוס מגיע בדרך לא דרך הרה אולי המוח שלך מתוחכם מידי ומורכב מידי שלא ניתן לכתוב לו תוכנה לאנטי וירוס ? אולי החידתיות סביבך היא כמו הביצה והתרנגולת? שאול

25/03/2002 | 00:37 | מאת: HERA

שאול, המחשב שלי עושה בעיות כבר כמה ימים... אולי זה וירוס... לא יודעת....כי יש לי אנטי-וירוס מצויין. מה שאני טוענת זה, שכנראה צריל לפרמט אותי מחדש... אבל זה בלתי אפשרי. בעניין הביצה והתרנגולת - כמו שכתבתי פעם לליבי; זו בכלל לא חידה! יש לזה פתרון דארווינסטי.

25/03/2002 | 00:51 | מאת: שאול סלה

אם את עובדת עם 98 את יכולה לעשות DEFRAG או מאחה הדיסק וזה ישפר את הביצועים שאול