מזל טוב! ((-:

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

19/03/2002 | 19:23 | מאת: נזבורה

היי לכולם - ובמיוחד ל-* (=כוכביתי...) במזל טוב, אחרי חבלי לידה קצת קשים של ויכוחים, קללות, השמצות, מחיקת הודעות והתמרמרות בעקבות כך - נולד לנו פורום חדש. אני לא יודעת מה אתם חושבים, אבל לי זה נראה אחלה רעיון. לדפדף עד לעמוד 600, או 500, או 535 וחצי ((-: .... נראה קצת מסורבל ומייגע... הרעיון של "תפוז" היה לא רע, אבל, איך לומר, ממה ששמעתי (כי אני אישית לא נכנסתי לשם), התפוז היה קצת... רקוב.... ((-: טוב, אז יצא שיש לי הכבוד לחנוך את הפורום, אבל אני לא מתכוונת לנאום....((-: אז אני אגיד רק - כל הכבוד לבעל הרעיון, והשאר כמובן תלוי בנו! אני סומכת עלינו שנשמור על רמה נאותה ומי שלא יתאים - ממילא ייפלט החוצה מהר... לכוכביתי - קיבלתי את ההודעה שלך - נדבר מחר! ולשאר החבר'ה - הרה, שלומי, שנהב, נטע - יאללה, אתם באים? ביי! נזבורה

19/03/2002 | 20:07 | מאת: ציף

איך ההרגשה לפתוח פורום חדש? כבוד גדול, הא?

20/03/2002 | 01:12 | מאת: נזבורה

היי! את/ה צוחק/ת או רציני? ואת/ה מתכוון/ת להרגשה שלי או של מנהלי הפורום? בכל אופן אם את/ה באמת רוצה לדעת איך ההרגשה שלי, אז.... שום דבר מיוחד! רק מקווה שהרעיון באמת יצליח והעיקר! שלא יהיו כל מיני אלמנטים לא רצויים שינצלו אותו לרעה! כל טוב! נזבורה

19/03/2002 | 21:36 | מאת: ליבי

מזל טוב... מסיבה חדשה התחילה צריך לשלוח הזמנות..

19/03/2002 | 21:46 | מאת:

שלום לכולם, יום קשה עבר עלינו. רק עכשיו ראיתי בכניסה לפורומים שאני אמור ללוות את הפורום החדש. אני מבין את הכעסים והתסכול, גם את ההרגשה של חלקכם כאילו נודיתם לאיזו גלות - זה לא המצב. זו רק הזדמנות לתת למתייעצים חדשים לשאול את שאלותיהם בפורום הטיפול הנפשי. ייתכן שהתקופה הראשונה תהייה קשה ואתם מוזמנים לפרוק את הכעסים על יוסי שהסכים לפתוח פורום כזה ועליי. אני אעבור לבקר כאן לפעמים לראות מה שלומכם. אם אתם מרגישים שאינני האדם שאתם יכולים לבטוח בו כעת, אותתו לי ונדאג שאחד היועצים האחרים ילווה את הפורום, לפחות בשלביו הראשונים (ולא ע"י מחיקות). בהצלחה לכולנו, ד"ר גידי רובינשטיין

22/03/2002 | 18:53 | מאת: איתן

מזל טוב לכולנו:)) רשמתי כאן כי גם אני רוצה ליהיות בדף הראשון:( בהצלחה לכולנו:))) @----)-- איתן

24/03/2002 | 15:17 | מאת: מיכל

מזל טוב! הנה גם אני בראשון! נוספו פה הרבה פנים חדשות, איזה יופי:) רק שלא יחזרו המטרידים, המתחזים ושאר הצרות... מיכל.