לוקח פיקוד

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

21/03/2002 | 23:16 | מאת: אהרל'ה יהושפט (מנהל-הפורום)

פורום חדש שלום רב! החלטתי לאחר ההפסד של הפועל ת"א לקחת פיקוד על פורום זה. לצערי סמכתי עליכם יתר על המידה אך לצערי איכזבתם אותי. בהמשך אנסח אמנה מיוחדת לפורום זה,ובאם מישהו לא יתנהג כיאות אאלץ למוחקו ולהאחיקו מפורום זה. ראו ...פורום זה למענכם ובשבילכם... אל תאלצו אותי להתנהג קשות בכם. הריי אתם יודעים עד כמה אני אוהב אתכם. פשוט חובתי לדרוש ממכם להתנהג בהתאם. בברכה אהרל'ה (מנהל-הפורום)

21/03/2002 | 23:24 | מאת: ליבי

איזה כיף לצחוק כשאתה בעבודה...

21/03/2002 | 23:30 | מאת: HERA

נו, ההפסד של הפועל היה ביזיון... מה זה גול עצמי??? מצד שני - צהוב עולה!!!! קרענו לטורקים את הצורה.... מה זו התנהגות נאותה?

22/03/2002 | 00:16 | מאת: אהרל'ה יהושפט (מנהל-הפורום)

מה זו התנהגות נאותה שאלה הרה? זה חיוך. זה פיוס. זה אחווה. זה הדדיות. זה כייף. ופשוט רק אהבה,הרה יקרה.ואל חשש יקירה אני רק עם התואר,את בשבילי בכל אופן ה מ נ ה י ג ה. שלך בחום אהרל'ה (מנהל-הפורום)