אמטופוביה

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

23/07/2014 | 08:34 | מאת: אקראי

אני לא יודע כמה מכם יודעים מהי אמטופוביה (פחד מהקאה. אכן, יש דבר כזה), אבל נתקלתי כאן בעבר הרחוק בדיון ארוך על זה, שעוד זמן רב אחרי שהוא התחיל עדיין התקבלו תגובות אליו. אם יש כאן אנשים שמתמודדים עם זה ושזה מעניין אותם - אני רוצה להפנותכם לקבוצת פייסבוק חדשה שנפתחה לא מזמן לאנשים שמתמודדים עם זה. הנה זה כאן - מי שחש צורך, מוזמן להצטרף: https://www.facebook.com/groups/228734217333319/

23/07/2014 | 18:05 | מאת: אקראי

כלומר שמי שמצטרף, חבריו לא יראו שהוא הצטרף לשם, ומי שכותב שם הודעות, ההודעות לא יופיעו על הקיר שלו.