בדידות נוראיתתתתתתתתתתתתתת

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

03/03/2014 | 13:37 | מאת: נוגה

אני בחורה רווקה מעל גיל 30. סובלת מבדידות מאוד קשה. אף אחד לא מתענין בי ולאף אחד לא אכפת ממני. אין לי חברות. היו לי והן עזבו אותי. אני בוכה מלא ולפעמים בא לי להתאבד. אני צריכה הרבה תמיכה נפשית.

03/03/2014 | 16:59 | מאת: מיכל

נוגה יקרה, למה שלא תנסי ללכת לטיפול על מנת לשפר את איכות חייך? תמיכה נפשית תהייה לך ותלמדי איך להרחיב את מעגל החברים...בהצלחה

30/09/2014 | 22:33 | מאת: חסוי

אשמח אם תבואי לגור אצלי .ככה לא תרגישי בדידות.. נצא ביחד לחוף הים נטייל . אני גרושה וגרה לבד .ויהיה טוב לשנינו..