לחוצה ומתוסכלת-

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

28/11/2013 | 15:07 | מאת: ס.א

שלום רב, אני אישה שקמה כל יום בשעה 5:00 בבוקר, מארגנת את הבית, סנדויצים לילדים כולל לבעל, יש לנו שלושה ילדים ואני גם כל הבית בעצם, מטפלת בבתי ספר של נהילדים, בנקים ,תשלומים. בעלי עובד כל יום גם לא פחות קשה אבל מגיע הביתה ושוכב שעה שעתיים ואז מתעורר לחיים כמו פנתר ורוצה סקס כל יום. אני לא מסוגלת ולא יכולה ומשתדלת לרצות אותו אבל יש ימים במהלך השבוע שאני פשוט נופלת מוקדם ואז הוא נורא כועס ואף הגיע בעבר לידיי אלימות ושבירת חפצים בבית וכל זה בגלל שלא שתפתי פעולה בלשכב איתו. יוצא לנו לעשות סקס בין 3-4 פעמים בשבוע ואני באמת אבל באמת מנסה לרצות אותו ולספק אותו אבל אני פשוט עיפה. אני עובדת נורא קשה בעבודה ועובדת תחת לחץ. מה אתם מצעים לי לעשות?????????לצורך העיניין דוגמא: שלשום קיימנו יחסים ואתמול בערב היה לי יום קשה בעבודה וחזרתי עם כאב ראש נוראי ורציתי רק להתקלח ולהכנס למיטה ורק שקט, והוא נורא כועס עד לכדאי כך שמדבר אליי לא יפה ומקלל ואף לא היה מוכן להדליק נר חנוכה איתי ועם ילדיי, טרחתי והכנתי סופגניות אבל תמיד אם אני לא מרצה אותו בסקס כל הבית סובל ואני צריכה ללכת על ביצים. אני חוששת שהתחלתי לסבול מחרדות, אתמול לאחר שלא הייתי מוכנה לשכב איתו הוא קם והלך לסלון וישר קמתי אחריו כי חששתי שהוא ישבור דברים בבית כמו בעבר וכל הגוף והרגליים התחילו לרעוד לי. מה לעשותת????? לא מסוגלת יותר להמשיך כך.

30/11/2013 | 23:51 | מאת: ד.פ

בת כמה את?

01/12/2013 | 06:56 | מאת: ס.א

30/09/2014 | 22:52 | מאת: תמי

הייתי מצב דומה לשלך.. בסוף התמוטטתי.. והתגרשתי.. זה לא היה קל כי הוא עשה המון קשיים.. את חייבת דחוף עזרה לפני שתתמוטטי..