מחפשת אוזן קשבת

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

05/11/2013 | 14:42 | מאת: נועה

משפחה מארחת ואוזן קשבת. גדלתי במשפחה, בה עברתי התעללות אני בטיפול במשך שנים ארוכות לבד בעולם. וחסרה לי מאד מסגרת משפחתית עוטפת איכפתית. קשה לי להיות לבד בעולם, חברים יש מע,ט ולהם יש את ההתמודויות שלהם לכולם יש משלהם ולי אין פינה משלי אוזן קשבת חברית. מחפשת משפחה נחמדה /דמות אם/ סבתא פנסיונרית אנשים מבוגרים. אנא השאירו דוא"ל תודה.

06/11/2013 | 16:58 | מאת: שמחוש...

היי נועה לא הרחבת יותר מדי את פרטייך האישיים כמו גילך ,מצבך המשפחתי האם לא פניתלרשויות הרווחה ? שמחה

06/11/2013 | 17:22 | מאת: אני

כן פניתי לרווחה אבל בזה הם לא עוזרים מציאת משפחה. פניתי גם כשהייתי קרובה להיות מחוסרת דיור והם לא עוזרים הם אומרים שאני מפנטזת על משהו שלא יקרה אף פעם. ואז גם עברתי ניצול בעבר כשהייתי צעירה ותמימה גם המל"ל לא עזר מדינה אכזרית. כן היו בני זוג רציניים מבקשת משפחה הורים סבתא דמות אם. אני בת עשרים ותשע רווקה. אשמח לפניות אישיות אל תשלחו אותי לרווחה או לכל ארגון אחר בסה"כ צריכה אוזן קשבת ויחס אישי לא של עוד אחת מסכנה מטופלת.