המלצה על רופא כאב

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

12/10/2013 | 22:29 | מאת: סובל

שלום לכולם לצערי רופאי הכאב של מכבי ואסותא הם לא הכי. האם את/ה יכול/ה להמליץ לי על רופא כאב שעזר לך או למכריך/קרוביך, שאפשר לבוא אליו באופן פרטי(רצוי עד 1000 ¤) והוא סגן מנהל יחידה/ מחלקה ומעלה , אחרת מכבי לא תיתן החזר חלקי, או להמליץ על רופא כאב טוב במרפאות חוץ, שעזר לך או למכריך/קרוביך? בתודה מראש

17/10/2013 | 11:17 | מאת: שמחוש...

היי אם את רוצה לקבל החזר ממכבי (ביטוח משלים?) אז את מחוייבת לקחת רופא מתוך רשימת הסקנד אופיניון שלהם. רק בריאות