לחוצה

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

06/10/2013 | 21:35 | מאת: אתי

אמא שלי עברה התקף לב. בת80 מוגבלת. מכון שאני גרה איתה אני היחידה מטפלת בא שאר האחים נשואים לא עוזרים ובכלל ניתקו את הקשר יש לה מטפלת. אבל לא כל יום כמה שעות רוב היום אני איתה מטפלת בא ולא מחפשת עבודה כי פוחדת שתשאר לבד. להביא לה אישה זרה זה בילתי אפשרי מבחינה כספית.אני לא יודעת מה לעשות אני פוחדת שהיא תפול אים היא לבד אני נואשת אני לא יכולה לצאת לעבוד מה אני עושה נימאס לי האחים הנשואים זורקים עלי רק ביגלל שאני גרה איתה וגם ניתקו את הקשר אני בחורה מאוד אינלגנטית ויש לי מיקצוע. בתודה

07/10/2013 | 13:12 | מאת: שלומי

ניסית לדבר עם האחים? הם עד כדי כך אכזריים לאמא שלהם? למה? זה בלתי נתפס. בהצלחה לך. אולי יש ארגונים שניתן להעזר בהם? נסי לחפש עזרה לקשיש וכדומה.

05/11/2013 | 14:44 | מאת: שילה