תמיכה

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

28/07/2013 | 19:51 | מאת: אסתי

שנים שאני מנסה לרזות לפעמים מצליחה לפעמים לא ולאחרונה זה מאד לא לא מצליחה כלל, עלה בדעתי שאם אמצא מישהי או מישהו שאוכל כל בוקר לדבר לקבל ולתת תמיכה ולעשות ככה מרחוק דיאטה ביחד זה יכול מאד לעזור, מה דעתכם האם יש מעונינים?

14/08/2013 | 17:18 | מאת: שמחוש....

אין דייאטה מרחוק -הכי טוה על פי נסיוני להצטרף לקבוצת שומרי משקל בהצלחה

08/03/2021 | 15:15 | מאת: אלמוני פעמוני

סליחה שמתיישבת על עצים לא לי ככה כרגע הכי מרגיש בטוח לצעוק צעקה לרוח רצון לצעוק מבלי להימצא להתחבא מהעולם הכי בטוח