שיפוט עצמי או תסכול באמצע החיים

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

16/05/2013 | 14:20 | מאת: רונית

היי, אני בת 41 נשואה ואמא לשניים. הבאתי את הילדים שלי לאחר כמה שנות נישואין דרך טיפולים. מאוד הייתי רוצה ילד נוסף כי אני מאוד רוצה שתהיה לי משפחה גדולה. אבל זה דבר לא פשוט עבורי כי הגיל כבר לא צעיר ועוד טיפולים מקשים על הנפש והגוף ואני נמצאת במשקל יתר ומבחינה כלכלית אני מרגישה קושי כי אין לי עבודה קבועה וגם אין לנו עזרה ביום יום וזה לא פשוט. לפעמים אני מתרסקת עם עצמי מרגישה שלא בניתי את החיים שלי נכון. אבל מצד שני אני גם יודעת להגיד תודה על מה שיש לי.

19/05/2013 | 21:32 | מאת: שמחוש....

היי רונית קשה לי לתת לך עצה טובה כי כזו. יש פנים לכאן או לכאן. אבל זאת שמשפחה הכוללת ארבע נפשות היא משפחה גדולה . ומה שקובע זה לא הגודל אלא התחושות הסובייקטיביות של כל אחד מבני המשפחה. ואם אכן תביאי לעולם עוד ילד ולא יהיו לו תנאים כלכליים אז כולם יצאו ניזוקים-כולל שני ילדייך. אני מקווה שמערכת היחסים שלך עם בעלך הינה טובה.כי לא ציינת מה תחושתן על נושא הרחבת המשפחה. אני מאחלת לך כל טוב