שו הדא?

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

22/04/2013 | 08:53 | מאת: tomy

מה זה הפורום הזה בכלל?

22/04/2013 | 09:47 | מאת: שלומי

זה פורום מיוחד במינו. אם יש לך הרבה הרבה סבלנות, אתה תגלה כאן אנשים נפלאים עם המון אמפטיה וסימפטיה שיכולים לתת לך תמיכה הדדית. נכון שמחוש?

22/04/2013 | 17:54 | מאת: שמחוש....

טומי האנגלי הגעת למקום הנכון בזמן הנכון והכל בחינם. כאן המילים מלטפות ,כאן תקבל תמיכה אישית מכל אחד ואחת כאן תוכל לשטוח את בעיותיך אחת לאחת ואם אין לך בעיות אז ודאי יהיו לך אחרי שתתחיל לכתוב כאן לעיין בתוכן המסרים ופענוח הסודות. כאן נרקמים יחסי אהבה בלבד. כאן נוצרות חברויות כבר מגיל הינקות או מגיל הבלות הכל נתון בידייך. בוא ספר לנו מי אתה למה אתה אנש צטרה ותזכה למענה אנושי מלבב עם קול קטיפתי. שלך שמחוש המכונה שמחה.