בודד לי

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

14/03/2013 | 22:39 | מאת: הילה

אני יושבת בסלון שתי הנבנותי ישנות להן בכייף בני ישן אצל אחי וביתי הגדולה יצאה לה לבלות.. אני עם שבר מסובך ברגל וכל היום שוכבת והימים ארוכים והלילות לא נגמרים ואני מתוסכלת ועצובה ומרגישה כל כך לבד כל כך בודדה ואני כל הזמן בוכה ופשוט רע לי כל כך רע לי

17/03/2013 | 13:06 | מאת: שמחוש....

היי בודדה תחושת בדידות הינה תחושה סובייקטיבית של כל אחד עם עצמו. אני מבינהבשיש לך ילדים אז מן הסתם יש לך עולם ומלואו. התעסקות עם ילדים בוודאי מוסיפה לך עניין הבדידות שאת חשה בו הינו אני משערת בגלל חוסר בן זוג ו/או מצב רגלך. האם את לא יכולה למצוא נחמה ששכיבה במיטה היא איזו סוג של מנוחה ? לא כ"כ נידבת פרטים על מצבך האישי "כמו גיל מצב אישי נשואה /פרודה/ גרושה. אולי תקראי איזה ספר טוב או תצפי באיזה סרט בטי וי. אני מאחלת לך בריאות טובה והמון אושר ישנם בחיים רגעים קשים אך אלו לרוב חולפים להם לימים מלאי אור. הנה האביב בפתח ותוכלי קצת לתת לחייך איזה אור של תקווה שלך שמחה ירושלים