כואב לי

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

18/02/2013 | 00:27 | מאת: נירה

הייתה לי שפעת כשלושה שבועות ושכבר עבר לי ונרפאתי יש לי כעת כאב גרון...יכול להיות שבן זוגי מדביק אותי ולא אין כלום? כי יש לי חבר. כמה חודשים, הוא מנשק אותי ונשאר בריא ואני חולה חוץ מזה אני בגיל שנפסק לי המחזור ואני בדיכאון אטומי מזה!לא מאמינה אם תגידו שיש מצב שאני בהריון או משהו. כמו שאמרתי אני בגיל שנפסק המחזור. שאעשה בדיקת הריון?

18/02/2013 | 09:27 | מאת: שמחוש....

נירה שלם לך הרפואה הומצאה על מנת לטפל בבעיות רפואיות לגבי בגרון -הרי הכי פשוט לגשת לרופא משפחה שיבדוק לך את הגרון וייקבע אולי את צריכה אנטיביוטיקה. לגבי ההריון ישנה ערכת בדיקה שקונים בכל בית מרקחת דרכה ניתן לבדוק באם את בהריון . פשוט ? לא? לא כ"כ הבנתי למה את בדיכי האם את חוששת שאת בהריון או שהגעת לגיל שבו נפסק המחזור. גם לאחר הפסקת המחזור -שיש בזה הרבה יתרונות -ניתן לחיות חיי מין מספקים וכייפים יום כייפי לך