בעלי בוגד ושקרן אובססיבי איך אני יוצאת מזה

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

10/12/2012 | 14:20 | מאת: אני

לפני כשנתיים בעלי בגד בי ונישא לאשא פסיכופטית בנוכחות אדם שהיה עד. כל אותה תקופה כשנה הוא היה מתמרן ביני ובינה. כשהתגלה העניין עברנו דרך יסורים לא קלה אני אחרי גיל 50 ויש לי 8 ילדים עם נכדים. אחרי המהומה התחלתי לרפא את הנפש שלי שלא היתה מוכנה לקבל בגידה וחייתי בהרגשה של כבדהו וחשדהו. בעלי מטבעו אדם לא ישר היו בעבר אינספור בגידות וסלחתי אך כשזה הגיע לתקופה ארוכה נפלתי. לצערי הרב, מסתבר שלאחר שנתיים השקר שוב התגלה והוא היה עימה שוב כל התקופה שכביכול ניסינו לשקם את חיינו. אני לא מוצאת מנוחה ומבקשת עזרה דחופה איך יוצאים מכל זה. הילדים שלי תומכים במאה אחוז בדרך שאבחר.

11/12/2012 | 19:37 | מאת: שמחוש....

היי לא מבינה מה זה "נישא לאישה נוספת " מדובר בעבירה פלילית. או שפשוט יש לבעלך מאהבת . אם את כבר עברת את גיל 50 ויש לך 8 ילדים שיהייו בריאים למה את ממשיכה לחיות עם אדם לא ישר ? למה את לא חותכת ? מי שבאופיו הוא דרעק שום דבר לא ישנה אותו . האם את אוהבת אותו ? בדרך כלל אחרי שנות נישואים רבות אין כ"כ אהבה. אמרי לו שאת רוצה להפרד. בהצלחה