האם בעלי בוגד?

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

19/09/2012 | 14:43 | מאת: רחל הטובה

אנו בני 61. נשואים חיים רגיל בעלי עובד עדיין אני לא. אתמול נסענו למקום מסוים לקנות ובטעות פתחתי את מכסה המיסמכים באוטו וראיתי 2 דיסקים של סרטים כחולים. שאלתי מה זה והוא ענה לא יודע של מי הם אולי שנתיים באוטו. כל כך נעלבתי שהפסקתי לדבר אתו האם נראה לכם שהוא בוגד? לא אגיד לו דבר אבל בשבילי שאדע תודה על התגובה רחל

19/09/2012 | 18:24 | מאת: שמחוש....

גברתי לראות סרטים כחולים זו לא בגידה -מכסימום זה עוזר לו לאונו. אונני גם את ואת תהיו ,קפית".

19/09/2012 | 23:05 | מאת: רחל הטובה

לא הגיוני כי באוטו אין דיוידי ואין לו אפשרות לראות באוטו . וגם בביח מקולקל המון זמן לא יותר הגיוני שהלך למישהי?