תאונת דרכים שעברתי לפני כמה ימים

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

13/07/2012 | 12:56 | מאת: just me

לפני ארבעה חודשים הייתי מעורבת בתאונת דרכים של שני רכבים , אומנם לא הייתי הנהגת של אף רכב , רק ישבתי לי מאחוריי ונמנמנתי לי . אבל זה לא הפריע לנהג הפוגע לפגוע דדווקא בצד שלי. אחרי פיזיוטרפיה קלה הפחד עבר, והחיים המשיכו להם . נכנסו בי מאחורה ברכב לפני כמה ימים, האוטו נכנס למוסך - תוקן תוך יומיים של עבודה . עומד הוא מאחורי הבית כמו חדש , כאילו כלום לא קרה . הלוואי שגם אותי אפשר היה להכניס לאותו המוסך ולהוציא אותי חדשה , בלי שום זכר למה שקרה. נמאס לי לקום כל בוקר בתחושה של יצא לי כל האויר מהמפרשים . ללכת לישון ולא באמת להצליח לישון . כל פעולה שפעם הייתה נראת חשובה - אבדה לה משמעות פתאום . אין לי רצון לעשות כלום חוץ מלשכב במיטה כל היום , לסבול מכאבי גב , ולראות טלויזיה . לא חברים ולא מבחנים שום דבר לא מעניין פתאום אני שואלת את עצמי לאן עכשיו , מה עכשיו , אבל לא באמת יודעת לענות על זה ...

13/07/2012 | 15:40 | מאת: שמחוש....

היי אני מאחלת לך בריאות רבה . אני לא מבינה את הקשר בין תאונות הדרכים והבדידות שלך. אני לא רואה קשר בין הדברים. מזל גדול שיצאת משתי התאונות ללא כל פגע. האם הדכדוך שלך כפי שאת מתארת פה היה גם לפני התאונות ? לא סיפרת בת כמה את מה מצבך המשפחתי ועוד המון פרטים שאולי יכוונו אותנו לתת לך איזו תמיכה וירטואלית לפחות שתהייה לך שבת שלום