סתם שופכת את הלב.....

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

24/06/2012 | 23:12 | מאת: תמרה

אני לא מחכה לתשובה אני אפילו לא מצפה שמישהו באמת יקרא , אני פשוט צריכה לשפוך את הלב , אני בת 29 עוד שלוש שבועות בת 30 והחיים ממש אבל ממש לא איפה שרציתי שיהיו כשהיתי קטנה (אבל בגיל שכבר מבינים) חלמתי על בית קטן וחמוד בעל 4 ילדים שניים תאומים :) מתעוררת בבוקר מכינה לו קפה אורזת לו ארוחה לעבודה מטפלת בילדים מחכה לו עם ארוחה חמה מאושרים ביחד בקן הקטן שלנו מוקפים המון אהבה אחד לשני והנה אני היום בחורה בת 30 נפשית תקועה עדיין בגיל 16 (לטענת המטפל שלי אני תקועה בגיל שבו אמא שלי פטרה כי לא התמודדתי עם המוות שלה) בלי חבר בלי ילדים עובדת בעבודה שאני לא אוהבת (פשוט כי אני לא אוהבת שום דבר ) וככה זה כבר שנים אני שמנה דיכאונית עצובה עצבנית בולימית חותכת הבחורה הכי נחמדה ומתוקה בעבודה וסיוט מהלך עם כל שאר הסביבה בגיל 19 אובחנתי כחולת **** ומאז החלטתי לא לתת לאף אחד להיכנס לי ללב או לחיי עד שאני אבריא כי אני לא מתכוונת לתת למישהו לעבור את מה שאני ואבא שלי עברנו עם אמא שלי והנה פתאום נכנס בחור לחיי ולפתע החיים נהיו טיפה יותר נסבלים אני אוהבת אותו מי היה מאמין שאני עוד מסוגלת לאהוב אבל הוא לא אוהב אותי אני מסתכלת כל יום במראה ורואה את מה שהוא רואה ואני לגמרה מבינה למה הוא לא אוהב אותי וזה בסדר מבחינתי אני אוהבת אותו בשקט לא מבקשת דבר בתמורה הוא בחור חמוד 10 שנים מעלי ואנחנו חברים טובים אני אוהבת אותו הוא לא אוהב אותי אני תומכת בו (הוא עבר כמה דברים מאד קשים ) פתאום זה מתחיל להעיק אני מבשלת לו נמצאת לצידו עוזרת לו מקשיבה לו אבל אנחנו אפילו לא חברים הוא הכניס אותי למשפחה הכיר לי את כל החברים הוא מספר לכולם שאני אישתו לעתיד אבל הוא לא אוהב אותי ואז אני מבקשת ממנו הפסקה אבל הוא מבקש ממני לתת לו זמן למחשבה למה הוא צריך לחשוב? הוא הרי לא אוהב אותי אז אני עדיין לידו (כי הוא עדיין עובר דברים קשים) אבל הוא לא אומר מילה מאד נוח להחזיק אישה צמודה ללא התחייבות וללא תמורה , כי הרי אני אוהבת אותו אבל הוא לא אוהב אותי והקשר הזה התמיד היה חד צדדי אבל בהתחלה עשה הרגשה כל כך טובה כי היה נעים סוף סוף להרגיש הפך לקשה וכואב ומעיק הלב שבור הביטחון העצמי שגם ככה לא קיים לחלוטין נעלם אני שמנה דיכאונית עצבנית עייפה מותשת מיואשת מפוחדת מאוהבת ואין אפילו שנייה של תקווה וזהו זה החיים שלי על רגל אחת הלב שבור הנפש מאד עייפה לא רוצה לאהוב לא רוצה לקום מהמיטה לא רוצה לוותר אבל לא נשאר כוחות אפילו לנשימה עמוקה פשוט מותשת

26/06/2012 | 12:16 | מאת: שמחוש....

היי תמרה למה את חושבת שאף אחד לא יקרא את הודעתך ? הנה קראתי. יש לי תחושה שאת מנוצלת על ידי הבחור שמחיק ששנח קצוות המקל . מצד אחד אין לו כל התחייבות כלפייך ומצד שני מנצל את אהבתך אליו באופן שאת מתארת. את צריכה על פי דעתי להעמיד דברים על מקומם להפעיל את הראש ולא את הבטן. תאמרי לו שאת עוזבת אותו -למרות שזה אני מבינה קשה לך מאד ושהוא ולא את יהייה ב"במבחן האמת" אם הוא אובה אותך אזי הוא ייעתר לבקשתך וייתחייב באופן מוחלט להיות איתך פור אבר ואם לא אז מן הסתם הוא רק מנצל אותך -אבל בכל אופן את תהיי מודעת לכך שאכן הוא רק מנצלך. הידעה שלך במקרה השני שהוא אכן לא חפץ בך יש בה המון ערך כי את יודעת את מקומך את צריכה כאמור לא להפגין רגשות את שכל וראש טוב. לגבי תחושותייך על המראה שלך הרי שאני מכירה המון נשים שמנות שאינן מתביישות בגוף שלהן -כל הצעירות הרזות בסופו של דבר מתבגרות ומשמינות תעשי קצת ספורט תלכי לדיאטנית ושיהי לךצ רק אנרגיות חיוביות שלך שמחוש.