פנייה דחופה לכבוד הרב איפרגן

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

24/06/2012 | 11:05 | מאת: לימור שלום

שלום לך כבוד הרב.מה שלומך? שמי לימור שלום, בת 35 מאור יהודה.אנחנו נשואים בערך כ - 4 שנים (לאחר מס' הפלות קשות שקרו לי ואחת יזומה).יש לנו תינוק ילד בן חצי שנה וילדה בת שנתיים.אני מאוד מאוד רוצה לדעת מה קורה ולמה בזוגיות הלא ממש טובה ביני לבין בעלי וגם בבית הזה שאנחנו גרים בו בשכירות.אנרגיות רעות מאוד,עצבים ומתח בנינו וגם הילדים שלנו.בנוסף, יש סיפור לאחרונה (מזה כשבועיים) שאני מואשמת שלא הייתי נאמנה לבעלי וכביכול בגדתי בו עם אחר ע"י שיחות טלפון ופגישות, כך חושד בי בעלי.למרות שיש הוכחות חותכות נגדי, אני עדיין ותמיד יטען ויבכה ויאמר שאני דוברת אמת ומעולם לא דיברתי אפילו בטלפון עם הבחור הזה.בעלי כמעט עזב את הבית ואותנו ובנוסף אמא שלו גם הפעם מנסה למשוך אותו לעזוב אותנו ולגור אצלה.ניסיתי להוכיח לבעלי בכל דרך אפשרית ושיתפתי פעולה איתו בכל דרך, כדי להוכיח לו שנפלתי קורבן בסיפור הזה ואין לי איך להוכיח זאת.אנחנו ביחד ולא ביחד.הוא מאוכזב ובכה ובצדק, רק שאני אובדת עצות כי אני יודעת שבכל 4 השנים שאנחנו נשואים, אני נאמנה לו, כי אני לא כזאת וגם כי אני אשה נשואה וגם כי לא מגיע לו לקבל דבר כזה במיוחד שקרה לו בעבר כזה מצב פעמיים.אנחנו מחכים עכשיו לתשובתו של ינאי בעניין מתי להגיע אליך לאחר שמבקש שנתחייב בהוראת קבע אליכם.כבוד הרב, עניין זה ועניינים אחרים מאוד מאוד מאוד חשובים לנו ואנחנו רוצים שתהיה איתנו בעניין זה ובעוד עניינים נוספים.המצב בבית לא טוב.אני אוהבת את בעלי מאוד ואם לא יוכח אחרת, הזוגיות שלנו על חבל דק מאוד!נא ליצור איתנו קשר בהקדם האפשרי ביותר.לימור:0526938316 או עדי(בעלי)0542072604.תודה ושבוע טוב לך ולכם.

26/06/2012 | 12:17 | מאת: שמחוש....

אני לא חושבת שהרב איפרגן נכנס לפורום וקורא כאן. מאחלת לך רכל טוב.