נבגדת ובוגדת

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

19/06/2012 | 23:27 | מאת: נופר

אני בת 26 אמא ל3 ילדים אני ובעלי כבר שנה פרודים הוא יצא מהבית ועזב ככה ביום אחד ולא הבנתי למה אחכ שמעתי סיפורים שיש לו מישהי ושאני מכירה אותה ואני לא האמנתי העדפתי להיות עיוורת וחשבתי שאולי זה טוב שעזב כי הינו רבים המון אז אולי כך ירגע במשך הזמן נכנסתי לדיכאונות קשים ואז התחלתי לצאת ולבלות בלילות ואז כמו שאומרים "נפתחו לי העיניים" ואז זה קרה והייתי עם כמה גברים מאז ולא נשואים כל מי שהכרתי היה גרוש חלפה לה שנה בלי שאני ישים לב ואני לבד הוא טוען שהיה אצל צדיק גדול והוא אמר לו שהיתי עם גבר אחר והוא אומר שבשום אופן לא נחזור כי אני אסורה עליו היום מצאתי תמונה שלו ושל המאהבת באינטרנט ועכשיו בכלל זה המכה הגדולה אני מוכנה לחזור להיות איתו אבל מה עושים עם הדת שמקשה עלינו כך והרב אמר לו שהוא חייב לגרש אותי כי אני לא מתכוונת להתגרש ממנו בחיים....

20/06/2012 | 00:18 | מאת: שמחוש....

נופר (אואחד שם) עזבי לרגע את הדת את לא צדיקה וגם בעלך לא צדיק השאלה היא מה אתם רוצים שניכם לעשות ? האם שניכם רוצים לחזור אחד לשני או לא ? כל כל רב שאומר א' אני יכולה להביא לך רב שאומר ג' לא כ"כ הבנתי מה הרב אמר לו או שבעצם זה ממש לא משנה . ההחלטה היא של שניכם בלבד לא של שום רב. שיהייה לך בהצלחה

20/06/2012 | 00:53 | מאת: נופר

אני לא אכפת לי מה הרב אומר הקטע שהוא הכניס לו לראש להתגרש ממני ושאסור לו לחזור להיות איתי אז עכשיו הוא בכלל לא רוצה לחזור הוא גם חי עם המאהבת שלו ולא מתכוון לחזור אני יעשה לו דווקא ולא יתגרש ממנו והוא יסבול כמו שאני סובלת הוא עכשיו מאוהב כמו ילד קטן שוכח מהכול מהשפחה והילדים וגם אותם אני לא מראה לו נכנסתי לדיכאונות והוא רק יורד עליי ואומר לי ממורמרת וצוחק עליי כולם אומרים לי תתגרשי אני נראית פי אלף יותר טוב מנו בשניה אני משיגה מישהו אחר אבל אני לא רוצה לפרק תמשפחה הוא נראה לי סתם מבולבל...

20/06/2012 | 13:54 | מאת: שמחוש....

אז אני מבינה שזה בכלל לא הקטע של הדת אלא הקטע של המאהבת ? אם הבחור לא רוצה ללכת לייעוץ זוג/ לחזור האם נתת לו להבין שהוא מחוייב בדמי מזונות לך ובעיקר לילדים לחץ כספי עליו יכול להוציא אותו מהבלבול. תאמרי לו שאת תפני לעורך דין כדי למצות את זכויותייך