בעלי מתחזק

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

19/06/2012 | 11:08 | מאת: שולי

שמי שולי ואני תושבת המרכז אני נשואה פלוס שני ילדים אך לאחרונה בעלי מתחיל לחזור בתשובה וזה די מפריע לי. עד היום הוא היה מקדיש זמן לילדים בערב אך כיום הוא הולך ללמוד בבית הכנסת ומזניח את הילדים אני לא יודעת מה לעשות תודה לכם

20/06/2012 | 00:21 | מאת: שמחוש....

היי שולי השאלה היא מה היחס שלו אלייך ואל הילדים ברור שצריך להית ויתור גדול מצידך כדי להשלים עם חזרתו בתשובה אבל חיי הנישואים חשובים יותר. מאמינה שהוא יימצא את הזמן חהקדיש לך ולילדים. מקרים כאלו קורים הרבה 0את צריכה לשוחח איתו על המצב ולא להגיע למקרים קיצוניים.