לשמחוש-האשם האמיתי התגלה!!!

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

01/06/2012 | 16:52 | מאת: איריס

תפסתי את אב הבית המנובל- שנתן לארנבות לאכול את הנסורת( דחוסה בצורת כפיסים) ששמים בארגז הצואה בכלובים שבבתים. הדביל טוען שגם את זה הן אוכלות, הסברתי לו בסבלנות שזה לא אוכל אלא מצע לארגז החול שלהן. הרשע התעקב בלפתוח לי את פינת החי כדי לתת את הגזרים שקניתי ועוד ארנבת שילמה על כך בחייה...שהשם ישלם לרשע כגמולו. אני בספק אם הוא פעל בתום לב בפרט שאמרתי לו.שילך לעזאזאל. כשאמרתי במזכירות האם אין תקציב לאוכל לפינת חי היא אמרה לי שהפינתצ חי היתה שם גם לפני שבאתי...ושעדיף שלא אתערב. שהשם ישלם להם כגמולם. הארנבות לא יכלו להגיד לי שהן לא אשמות.. שתהיה גם לך שבת שלום.

02/06/2012 | 22:19 | מאת: שמחוש....

היי לא מבינה מי מטפל יום יום בפינת החי ? אני מקווה שהחיות נמצאות בידיים טובות ושהן לא סובלות אני מבינה שאת חיה בקיבוץ או משו דומה -טוב שהאחראים יודים שאת פוקחת עין על החיות שבוע טוב