גנב פלאפון מרושע

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

26/03/2012 | 00:31 | מאת: איריס

היום בצהורים , בשובי מתל אביב. עלתה בחורה בלונדינית יפיפיה לאוטובוס, פתאם היא החלה לצעוק , רגע איפה הפלאפון שלי !! הוא גנב לי את הפלאפון!!!מסתבר, שבחור ביקש ממנה לעשות שיחה בפלאפון, ועשה כאילו הוא עולה לאוטובוס, וברגע האחרון חמק החוצה עם המכשיר שלה! גם הנהג אוטובוס ראה אותו, פתאום בורח והבין שמשהו לא בסדר.אני ישבתי מקדימה, אבל הייתי כל כולי שקועה במשחק פלינט בפלאפון שלי ולא ראיתי כלום.ייעצתי לה שתלך למסור קלסטר פנים כשחלפנו ליד משטרת רמת גן והיא לא רצתה. הייתי מאוד עצובה בשבילה. מקווה שאכן "סוף גנב לתלייה"

26/03/2012 | 09:42 | מאת: שלומי

הן גם טובות לב איזה גנב מגעיל מחזיר רעה תחת טובה שקיבל. אבל סוף גנב לתליה כידוע. יום אחד יתפסו אותו, ונקוה שזה יהיה דה סונר דה בטר.