משל יותם...

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

18/03/2012 | 09:59 | מאת: איריס

הוא יפה נכון? צריך לעשות ממנו סרט מצוייר...אולי כבר יש. אפילו אם יעשו זה לא יעזור לי למצוא עבודה , איזה פורום מצומצם, ממש פצפון, כמו לעמוד בחדר לבד להשקיף דרך החלון

18/03/2012 | 10:04 | מאת: איריס

...כמו לתחוב פתק לכותל ולקוות שהוא יקרא. כמה זמן הוא לא דיבר לעם שלנו? אלפיים שנה? אלפיים שנה זה המון זמן לחכות.אולי הוא דיבר ולא שמענו? הוא בטח מדבר.. הרי הוא דיבר אל משה רבנו. ייתרה מזאת משה רבנו אף ראה אותו. הוא דיבר גם הרבה אחרי משה רבנו. דרך הנביאים..אלפיים שנה זה המון זמן. אולי הוא דיבר ולא שמענו, אולי אנחנו חרשים