עליתי לרגל...

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

18/03/2012 | 08:23 | מאת: איריס

למעשה, נסעתי לשם באוטובוס ישיר. יום לפני שהחיילת המסכנה שלנו נדקרה על ידי צורר יהודים מנובל. הלכתי לבקש עזרה מבורא עולם בכותל. אבל הייתה שם מישהי שנדבקה לכותל כאילו בורא עולם הוא הסלע עצמו ובכתה בטירוף כאילו מתו עלייה בניה. ודעתי הוסכה וכבר התפללתי בשבילה במקום. והודתי לשם על מה שכבר יש

18/03/2012 | 16:20 | מאת: שלומי

שהיא הצליחה להסתיר לך את כל הכותל????

18/03/2012 | 23:24 | מאת: איריס

היא בכתה בכי תמרורים ואז נזכרתי שגם נכשלתי במבחן נהיגה ואז בכיתי בשבילה, והתחלתי להתבלבל. ואז שהשם לא יכעס על זה שאני רק מבקשת זכרתי להודות לו ולשבח אותו על מה שכבר יש לי.כל הזמן גם חלף לי בראש התוכחה על כך שיש בעולם 5 ביליון אנשים ולמה שבורא עולם ישמע לכל ציוץ של כל יצור שברא? ושיחשב בשבילו אם זה לטובה או לא. כן אני יודעת שבשביל זה הוא ברא את המלאכים.שישמרו על כל אחד ליחוד.