מה אתם חושבים?

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

13/03/2012 | 11:09 | מאת: שלומי

זה באמת תלוי רק במנהיגים? מעניין אותי היה לשוחח עם אזרח פשוט מעזה, או אזרחית, מה הם חושבים. האם הם מייחלים לשלום ולשקט כמונו? האם הכל נקבע ע"י המנהיגים? או שבעצם רוב האוכלוסיה שם גם אם אינם עוסקים בעצמם בטרור, הם מסכימים עם דרך הטרור ושונאים את כל היהוד וחושבים שצריך אטבח אל יהוד, אנשים נשים וטף. הרי היום בעידן האינטרנט ניתן ליצור קשר עם אזרחים מעזה, הלא כן? זה יכול להיות מעניין לתקשר איתם. מי מכיר מישהו בעזה?

14/03/2012 | 19:19 | מאת: שמחוש....

היי שלום מסע אל חיר מניחה שחלק מהערבים העזתים אכן רוצים בשלום -אצלם כנראה המושג שלום מתבטא בפרנסה טובה ושקט על הנשמה אלא מאי -הם חונכו ועדיין חושבים שארץ ישראל שייכת להם הרי חלק מהם גורשו מכאן ב 48 ומישהו מטפח בם איזו תקווה שהם יחזרו לבתים אום הם עזבו כמו באשקלון (מג'דל) כמו ביבנה בשייח מוניס ובעוד מקומות אחרים. השנאה ליהדות טבועה אצלם בגלל סיבות דתיות ובגלל הסתת דת על האדמות הכבושות גם ערביי ישראל לא כל כך מתים עלינו היהודים אלא מאי -אני חוזרת לתחילת דבריי שכלכלה טובה וזכויות אזרחיות שניתנות להם משכיחים מהם את השנאה העקרונית שיש להם ליהדות. ביי וסלאמאת