וואי, לא הייתי פה המון זמן

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

11/03/2012 | 10:19 | מאת: שלומי

מה העניינים? הנה תובנה שרכשתי לא מזמן, החיים ממש מורכבים. נכון שזה פותח לכם את העיניים? חחחחח חיני חינם. והנה משהו יפה לכבוד פורים שכבר עבר. שושנת יעקב צהלה ושמחה, על מה הם שמחו? בראותם יחד תכלת מרדכי. סליחה? זה מה שמשמח אותם? אלא שהמן הרשע כשהצטוה לשים על מרדכי בגדי מלכות, הערמומי הזה חשב מיד למזער נזקים, הוא ילבש את בגדי מרדכי וכך יוליך את מרדכי. מרחוק רוב האנשים מה יחשבו? שמרדכי מוליך את המן. אבל מה קרה למעשה? למרדכי יש ציצית של תכלת, וזה בולט מחוץ לבגדי המלכות וכך ידעו כולם שזה דוקא מרדכי על הסוס. הבנתם? נכון חמוד? יאללה ביי

11/03/2012 | 12:25 | מאת: איריס

שלומי, אני מובטלת... חלקית...בחלק הגדול, עובדת טיפיטיפלה אני ממש מבואסת, אבל שים לב, לא בדיכאון עמוק. מתפללת לעזרת השם

11/03/2012 | 12:37 | מאת: איריס

בוא ונחייה את הפורום?

11/03/2012 | 13:57 | מאת: איריס

נכון שלומי, החיים מורכבים... גם הסיפור שלך על מרדכי חמוד.

11/03/2012 | 15:07 | מאת: שלומי

באיזה תחום את מחפשת? יש לך קצת חסכונות? בתחום שלך קשה למצוא עבודה? אם את כל כך אוהבת חיות, אולי יש עבודה בצער בעלי חיים? או ששם הכל בהתנדבות?