שימחוש?

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

29/02/2012 | 18:20 | מאת: איריס

הכל בסדר? את לא מגיבה לכלום? הלכת לקנות תחפושות לילדים?

29/02/2012 | 20:14 | מאת: שמחוש....

היי באמת נאלמתי המסכות היחידות שחסרות לי הן מסכות נגד גזים שייפלו עלינו מאיזה טיל איראני איריס האם את אופטימית לגבי המלחמה הבאה האם היא תהייה מלחמה של סבבה כזו עם אלבומי נצחון וצלצים של מפקדי חטיבות או סתם מלחמה כזו משעממת בלי הפי אנד או הפי לג חג פורים שמח -משנכנס אדר לוקחים הלוואה בבנק.

03/03/2012 | 03:05 | מאת: צל אוהב

האירנים האלה אין להם מילה . הם לא עומדים בהבטחות שלהם! אל חששוש שמחוש , החשש במקרה זה לא שווה חישוש . נגד טילים תעשי כמו כולם ,כל בוקר לימון עם שבבי טיטניום בתוספת של כ 100 גרם תמצית שתן אלמנות ואת עמידה כמו ברזל .! כמו כיפה של פלסטיק .! עדיף כיפה פלסטיק .....הברזל זה כבר לא... בערך מכל הסיבות. את כאן אז אני חייב לשתף אותך במשו.... בסיוטים הכי שלי , אני חולם בכל מיני לילות ש- מקליד בפורום כלשהו ואז פתאום כאילו משום מקום אני קם בבוקר ומגלה שהיה זה רק חלום ומברך על כך במיטה שלי . כמו עכשיו .....מקליד וזה... לעזאזל!! רק אל תגידי לי שמחוש שזה לא חלום ואני אשכרה לא חולם , רגע אני אבדוק בגוגל אם אני כאן באמת או שזה סתם ... שיט אני לא מאמין ! אלוהי הרשת אני לא מאמין שאני בתוך הח...הזה ! אני סובל מעליה קפילרית של שטויות ! לא הייתי צריך היום לבלות עד מאוחר לבד עם חברים ! צרבת על מחר בבוקר עם ניסיונות חזקים של הידיים ...

06/03/2012 | 19:05 | מאת: איריס

איך מסתכלים על זה. אם ב-א-מ-ת אין ברירה.או אם באמת באמת אין ברירה. הביטוי "אם זה נראה כמו ברווז והולך כמו ברווז..." נשמע דיי משכנע. זה מביא איזכור לביטוי sitting duckשזה הברווז שמחכה שיפוצצו אותו. תיראי , ממש לא בא לי מלחמה. יש לי תוכניות אחרות.מה רע בחרם? מה רע בתולעים ווירוסים למחשב? אולי יהיה למישהו רעיון יותר טוב? שמחוש את נשואה? יש לך ילדים?