חייבת עזרה דחוף

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

24/02/2012 | 20:02 | מאת: דורה

הסיפור שלי הוא כזה. אני בת 30 והתאהבתי בגבר נשוי ואני ממוטטת מזה. אנימתגעגעת אליו, חושבת עליו ללא הפסקה, כל שיר מזכיר לי אותו, כל רגע חושבת עליו, חולמת עליו, מפנטזת עליו. כשהוא בקשר איתי אני בעננים אבל אז נעלם למשפחה שלו כי הוא חייב (וגם רוצה) ואני נשארת לבד עם המחשבות, הגעגועים והבדידות הענקית שאוכלת אותי ולא נותנת לי להנות מכלום. אני מצוברחת ומרגישה חלשה, עייפה, ללא תועלת וכאילו שאיני יכולה בלעדיו אך הוא לא ניתן להשגה ולעולם לא יהיה שלי. אני מאוהבת בו עד מעל הראש. א- מה עלי לעשות כדי לשכוח אותו 2- האם אי פעם רגשות אלו יעלמו? שבבקשה תעזרו לי

26/02/2012 | 22:45 | מאת: איריס

וזאת רק ההתחלללה.. גם משתין על "לא תרצח"? "לא תגנוב"? בקשת? את כל כך מכוערת שרק גבר נשוי נמשך אלייך?

26/02/2012 | 22:50 | מאת: איריס

את לא צריכה להיות כל כך קיצונית ולעשות דלייט לזכרונותייך אבל, תתעשתי ותחפשי לך מישהו יותר מוצלח, בתור התחלה אחד שפנוי לקשר.. ואל תכעסי עליי. אני בטוחה שמה שכתבתי חלף לך בראש גם. אני בטוחה שאת יפה וחמודה. ושהוא סתם איבד את הראש באופן זמני