איריס

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

21/02/2012 | 23:40 | מאת: תום קט

חזר החתול חצר שלא ראיתי אותו כשבועיים ,עם הסערה של יום שישי אחרי הצהוריים. התיישב לי על סף הדירה, נראה חולה מאוד ועל סף אפיסת כוחות, כחוש כמו שלד. האף שלו זלג עם נזלת ירוקה והוא התעטש ללא הפסקה, מאז אני נותנת לו את אותה התרופה שהחתול בית שלי קיבל כשהיה חולה.פעמיים ביום אני שמה לו אותה בתוך קציצה של המחית בשר שלו.הנזלת הפכה לשקופה במקום ירוקה. אבל השערות שלו נושרות והא גרד את הגב שלו עד שנהיה לו פצע.חשבתי שעם האנטביוטיקה הוא יחלים.אבל ייתכן והוא ייצטרך בכל זאת להעזר בווטרינר. מיד סידרתי לו כשהגיע קופסת קרטון ובתוכה הנחתי סלסלה ובתוכה סמרטוטים, את קופסת קרטון עטפתי במפת שולחן ותפסתי עם מקלות כביסה. מאחורי הקופסה הנחתי כיסא כבד,כדי שלא תעוף ברוח. והקופסה פונה לכוון דלת הדירה שלי, ככה הוא ניצל מהסופה והגשם. הגג רעפים של הדירה שלי בולט מטר קדימה ושימש לו מעין מטרייה. אני בטח המלאכית של חתולי הרחוב, תנחשו כמה חתולים יושבים לי כעת מאחורי הדלת בחוץ..

25/02/2012 | 23:52 | מאת: איריס

ישתבח שמו לעד. הוא שלח מלאך שומר לחתול וכעת החתול כמעט בריא לגמרי. ממש נראה יותר טוב מיום ליום. ברוך רופא חולים.