המלצה על דיור מוגן

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

15/02/2012 | 12:21 | מאת: ליאת ירדן

שלום לכולם, אני מחפשת דיור מוגן לסבתי היא מאד פעילה וצעירה ברוחה ואני מחפשת דיור מוגן בו היא תהנה מחיי חברה פעילים קיבלתי המלצה על http://www.bayit-bakfar.co.il/ מה דעתכם? האם יש המלצות נוספות?

19/02/2012 | 20:00 | מאת: שמחוש....

היי ליאת למרותת שאין לי מושג כלשהו על ביתי אבות או דיור מוגן כפי שהם נקראים הייתי ממליצה לך להגיע למקום לשוחח עם השוהים במקום עם בני משפחתם לבדוק גם מה יקרה לסבתך באם היא תהפך לנזקקת (סיעודית וכדומה) מהם השרותים הרפואיים הניתנים במקום /עלויות / חברה סביבתית . בהצלחה.