איפה אנחנו ואיפה עם סגולה

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

14/02/2012 | 00:01 | מאת: כבר לא בת 16

הכל תרמית אחת גדולה, סתם שהעם יחשוב שאנחנו יותר טובים ממשהו אחר, ממי בדיוק אנחנו יותר טובים? מאף אחד!טוב אז אנחנו כנראה יותר טובים ממדינות שבה המושלים עושים טבח באזרחים שלהם. ובמדינות שמוכנות לקחת סיכון של דליפות ראדיואקטיביות. אולי קצת יותר טובים במדע אבל חוץ מזה נראה לי שהחו"לניקים לא נופלים מאיתנו בהומאניות או בשום דבר אחר, לא אור לגויים ולא נעלים. עם, לא טוב!! עם של רשעים. הרבה רשעים יש בתוך העם שלנו, יותר משאתם תאמינו. ממש שטנים בני שטנים, והם לא עמלקים, את העמלק הרי מחינו. גם כן עם סגולה, גורנישת קדחת, עם של רשעים. המן היה משתין במכנסיים אם הוא היה רואה איך אנשים מתייחסים כאן "איש לרעהו"

14/02/2012 | 19:21 | מאת: שמחוש....

היי אני שמחוש...ממורמרת באופן לא קבוע לפעמים עצוב ומר לי ולפעמים סתם מר לי אך לא עצוב. להכשל בטסט פעם שנייה זה לא אסון כ"כ גדול -השאלה היא האם את חושבת שאת מסוגלת לעלות על רכב לבד ולנהוג בבטחון מוחלט . מכירה אנשים שעברו טסט חמישי ושישי. לגבי מרמורך לגבי המדינה אז יש אמנם המון חסרונות במשינתנו הלא כ"כ קטנה אך גם ישנם יתרונות למשל ערבו הדדית בזמן צרות ואלו לא חסרים ,הומור עצמי וסרקזים , האם המרמור שלך הוא גם כלפי עצמך ? אולי באמת תפרטי מה קרה שכ"כ מציק לך -את הרי ילדה גדולה מעל גיל 16 לילה טוב קר בירושלים.

15/02/2012 | 00:58 | מאת: כבר לא בת 16

מתנצלת נורא על המירמור שלי. אני לא מרגישה טוב.ולא רוצה לפרט עכשיו. אבל מאד מודה לך על התמיכה בשעת משבר.