נכשלתי בטסט...

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

13/02/2012 | 23:20 | מאת: כבר לא בת 16

בחול עברתי בלי בעיות טסט נהיגה, לפני כ20 שנה (כבר פג תוקפו)...ואז לא נהגתי בכלל..עכשיו עשיתי מחדש כ 30 שיעורים באוטומאט, והיום נכשלתי בטסט השני...בא לי לקטר ולבכות ולהתעצבן ולרקוע ברגלים וכו' (אם רק היה לי כוח לזה, התעייפתי מרק לחשוב על איך בא לי לפרוק את ריגשותיי על מר גורלי)עוד ועוד ועוד .אבל את האמת אני שונאת שמקטרים לי.הבן שלי שהוא כבר גבר עבר בטסט שלישי. והוא בכלל לא עשה מזה עניין הוא ניגש וניגש עד שעבר. אני לא יודעת למה זה כל כך פוגע לי בהרגשה כללית..ממש ממש רע לי מזה...מה אם אני לא יעבור בשלישי וברביעי ובחמישי ובשישי ובשביעי ובשמיני. אתם יודעם כמה עוןלה לגשת לטסט? שש מאות ארבעים ושלושה שקלים.מאה שלושים ושלוש לאגרה ועוד 510 לבית ספר לנהיגה. זה אם לא עושים שיעורים בין טסט אחד למשנהו, ואז פשוט נכשלים במשנהו..

13/02/2012 | 23:46 | מאת: כבר לא בת 16

מה שאני הולכת לעשות זה...כך..אני לא הולכת להרגיש מדוכאת יותר...בייחוד לא אחרי הפיצוי עצמי שקניתי לעצמי בצורת חולצה עם עליונית חצאית ונעליים חדשות. אני הולכת לעשת מקלחת חמה, לא נוסח וויטני יוסטון. אשתה חליטת תה, ואלך לישון בלי לבכות יותר. אם המאפיה היישראלית-נוסח משרד התחבורה את בתי הספר לנהיגה רוצים לעשות הון על גבי, הם יקבלו את הכסף כמו ערפדים צמאי דם, עד שאני יעבור ,ממה שאני רואה יום יום בכבישים כ-ו-לם עוברים בסוף.