חתלתול

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

09/02/2012 | 00:27 | מאת: איריס

יש בחצרי גור חתולים , והיום התחילה לו דלקת עיניים. עם ממש טיפות גדולות שקופות...מיד רצתי לשים לו משחה אנטיביוטית, פעם אחת פיספסתי ובפעם השניה נראה לי שהצלחתי. במה זה כרוך לצאת לחצר עם מספיק אוכל לכל שאר החתולים ולהתגנב מאחוריו עם כפפות גומי עלמ הידים לאחוז בו ולמרוח בעין. אז כפי שאתם רואים זה מצריך אנרגיות . אם אני אראה שמחר אין שיפור אז ארוץ לוטרינר...פעם אחרונה שראיתי גור במצב דומה הוא התעוור , אבל החתלתול הזה יותר מבוגר...הייתי מנסה שוב עכשיו אבל אני מפחדת על עצמי ..זה מסוכן בשבילי להסתובב עכשיו בחוץ .אתפלל שהוא יסתדר עד הבוקר...אתם יודעים הוא יצא סיאמי כנראה שאבא שלו היה החתול שראיתי דרוס על הכביש לפני כחודש..אתם חושבים שכדאי לתפוס אותו ולנסות למסור לאימוץ או להשאיר אותו בחצר? שאלוהים ירפא אותו

09/02/2012 | 14:45 | מאת: נטע

שתהיה רפואה שלמה לחתול. אני חושבת שהכי טוב דבר ראשון לקחת אותו לוטרינר. וכן, לנסות למצוא לו בית מאמץ (אם כי אני לא יודעת מה הסיכויים שלך למצוא לו בית כזה. לפני בערך שנה אחותי מצאה ברחוב חתול גור פצוע עם רגל שבורה, היא לקחה אותו אליה הביתה וניסתה למצוא לו בית לאימוץ, פרסמה בפייסבוק ובעוד מקומות ולא נמצא לו בית. בסוף הוא נשאר אצלה עד היום). בכל אופן הכי חשוב קודם לטפל בו ורצוי אצל וטרינר. שיהיה בהצלחה ושתזכי למצוות!

09/02/2012 | 22:31 | מאת: איריס

הבוקר עוד הספקתי למרוח לו משחה שוב אבל הערב עדיין לא.. כבר מאוחר,ממה שראיתי מצב העין נסבל.אבלמי אני לקבוע כזו קביעה,