שלום, חדשה פה ובאתי לקטר קצת

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

08/02/2012 | 11:14 | מאת: נטע

שלום לכולם, כפי שכתבתי בכותרת אני חדשה כאן ולא יודעת מה זה בדיוק הפורום הזה (תמיכה כן, אבל של מה ובאיזה נושא או שאין נושא..) בכל אופן באתי לפרוק קצת, אשמח לכל תגובה/תמיכה/עידוד אני סובלת כבר שנים רבות מכאבי גב תחתון רק שיש תקופות טובות יותר ותקופות טובות פחות. עכשיו זאת תקופה פחות טובה. לפני כחודשיים כשהתחילה לי תקופה פחות טובה של כאבים עזים התחלתי שיעורי יוגה תרפיה. אני לא יודעת אם בגלל זה אבל אחר כך היה שיפור משמעותי ולאורך התקופה שאחריה הייתי כמעט בלי כאבים. עד שלפני כשבועיים-שלושה הייתי בשיעור יוגה חזק במיוחד שלא עשה לי טוב ודי קרע לי את הגב. ועכשיו אני שוב בתקופה רעה של כאבים בגב התחתון שמקרינים עד כף הרגל. (או שאולי להיפך, אולי זה הכאבים בכף הרגל שבעצם משפיעים על הגב). בעבר כבר עשיתי פיזיותרפיה שהקלה לתקופה מסוימת אבל אז הכאבים חזרו שוב. ביום שישי הבא אני מתחילה עוד סידרה של טיפולי פיזיותרפיה אבל כשאני סובלת מכאבים השבוע וחצי האלה נראים לי כמו נצח. וגם הקטע שאני ממש צריכה לעשות פעילות גופנית ואני לא יודעת איזה פעילות לעשות. אני גם סובלת מעודף משקל (מה שבוודאי משפיע גם על הגב) אבל אם אני מנסה נגיד לעשות הליכה זה לא הולך.. (יצא לי משחק מילים מעניין). כי הגב כואב. או שלפעמים אפילו סתם כשיש לי מצברוח רע יש לי צורך עז להוציא אנרגיות ולעשות הליכה אבל אי אפשר כי הגב כואב.. כבר לקחתי כדורים ואני מורחת משחות אבל החוסר אונים הזה פשוט משגע אותי...

08/02/2012 | 19:35 | מאת: שמחוש....

היי לא כל כך ברור לי וגם לא סיפרת מה אומרים הרופאים האורטופדיים על כאבים אלו . כמו שאנייודעת אכן בעייה בעמוד השדרה התחתון אכן גורמת לכאבים/ נימול ברגל אחת או בשתיהם. האם ישנה איזו פגיעה עצבית בעמוד השדרה ? האם ניסית כירופרקטייה ? האם ניית זריקות קורטיזון? אני מקווה שתחושי בטוב . שמחוש..

09/02/2012 | 00:32 | מאת: איריס

כול הדברים שרשמתם הם הדברים שעוזרים לטפל במצב, אולי אפשר להוסיף לרשימהלא לסחוב שם דבר גם לא דברים קלים...אולי יש לך תיק על גלגלים, עדיף. וגם לא להיות בלחץ או במתח כי זה מחריף את הכאב. תשתדלי להיות רגועה, תרגישי טוב

09/02/2012 | 14:41 | מאת: נטע

לא ברור מה מקור כאבי הגב, עשיתי בדיקות והן יצאו תקינות. אולי יציבה לא נכונה, אין לי מושג. לגבי כירופרקטיקה, האמת חשבתי ללכת בכיוון הזה ואפילו קבעתי תור במרפאה המשלימה בקופת חולים אבל ביטלתי את זה כי התחילו להיות לי חששות בעניין. אני קצת חוששת ללכת למטפל שאני לא מכירה, לא יודעת אם זה לא עלול גם לגרום יותר נזק, בייחוד שלא יודעים מה מקור הכאבים. מקווה שהפיזיותרפיה תעזור..