צל מה?

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

25/01/2012 | 10:11 | מאת: מיכל

ההיצצת וגם נפגעת? מה קורה? שדר משו לאומה שנרגע. המשולש הרומנטי של אביבית הורס אותי. אני חייבת להבין את זה מהצד הגברי. לא שמהנשי הבנתי משו... פרשנות מישו?

03/03/2012 | 02:55 | מאת: צל מה

תפסת אותי! אל דאגה יקירתי מש כבר , מה חיבוקים ? אחרי בישול של שנים אני רוצה קצת יותר -משהו בכיוון של ניאוף על הלחי?! אין לך מושומושג כמה עבר מאז שאיבדתי את הזמן שהיה ואת המייל שלך , חלו שינויים , תאמיני אפילו אני לא מאמין על עצמי בנוגע להרבה. אין לי את היכולת להיות כאן וזה בין השאר כי אין לי מה לעשות כאן ואו במייל האבוד.... האפשרות למצוא אותי בלתי אפשרית נכון לרגע זה .אני עסוק וחשוב כמו התחת שלי . אבל ,הזמן מי סופר , אחרי הכול... חודש ,יום ,שנה , לפחות את אני שמחוש שלומי איריס וכל השאר ..... נועדנו להזדקן כאן בסודיות מקווה שתביני ותקבלי את מה שלא ניתן להבין מתוך כל הכלום הזה . אמרתי שאין לי מה לומר כאן או שם גם אם חושבת אחרת . אגב אביבית , עם השנים למדתי (בשאיפה) לא לשפוט ולחרוט אותיות על מצבה של אנשים חיים , אם כבר לשפוט אז חכמים ממני סיפרו והפצירו בי לספור עד שלוש לפני... אביבית ... אחת שדיים שלוש ! עפתי.