צל

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

03/01/2012 | 12:48 | מאת: מיכל

איפה אתה? מי יפרשן לי את האח הגדול? שמחוש תגידי לו לחזור.

04/01/2012 | 19:45 | מאת: שמחוש....

היי מיכלי מה שלומך חברתי הותיקה ? צל כפי שאני יודעת פרח לו מכאן כדי לקטוף ענפי גיבסנית בחממה אחרת. מאד מאד חיבבתי אותו - מקווה שיום אחד יציץ מעבר לפינה ויווכח שאנחנו שומרים לו חסד נעורים או על פי שפתו חסד נעורות. שיהייה לנו סופ"ש שקט וחמים ושתהייה לנו פה בירושלים הקלה בקור.

05/01/2012 | 08:31 | מאת: מיכל

ענפי גיבסנית...חחחח....:)) דמיינתי אותו עם ענפי גיבסנית על הראש:)) מה שלומך יקירתי?

04/01/2012 | 22:38 | מאת: פסיק

מרוב אהבה יוסי בנאי מילים: יוסי בנאי לחן: מתי כספי ביצוע: בחר ביצועארקדי דוכין כשההוא אוהב את ההיא תמיד הוא אומר לה, חוזר ואומר לה כמה היא אלוהית. כשענן אוהב עננה תמיד הוא אומר לה, חוזר ואומר לה: את כל כך עדינה ורק אני מרוב אהבה שותק... כשהזבוב אוהב ת'זבובית תמיד הוא אומר לה, חוזר ואומר לה מכולן יפיפית. כשהפיל אוהב ת'פילה תמיד הוא אומר לה, חוזר ואומר לה: בואי בואי כלה. ורק אני מרוב אהבה שותק... כשמלאך אוהב מלאכית תמיד הוא אומר לה חוזר ואומר לה את הכי חתיכית כשהפסיק אוהב ת'נקודה תמיד הוא אומר לה חוזר ואומר לה שהוא פסיק על ידה ורק אני מרוב אהבה שותק...

05/01/2012 | 08:29 | מאת: מיכל

איזה שיר יפה! אני אוהבת את יוסי בנאי. טוב, אז צל אם זה אתה אז חדל שתיקה אני אוהבת אותך מדבר. ואם זה לא צל אז בוא או בואי ונדבר על זה... יאללה ביי.