קצב נכנס לכלא

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

07/12/2011 | 09:23 | מאת: שלומי

לא חושב שיש הרבה במדינה שמרחמים עליו. אבל באיזה שהוא מקום מתגנבת מחשבה קטנה, יכול להיות שבאמת תפרו לו תיק? יכול להיות שהיו באמת מעשים בהסכמה? אני ממש מקוה שזה לא המקרה, מפחיד לחשוב שאפשר להפליל בן אדם שלא באמת עשה את המעשים. כמובן שעל פניו, זה נראה שהוא התנהג בצורה גועלית וניצל את סמכותו באופן מחפיר, אבל תמיד יש ספק קטן, הלא כן?

07/12/2011 | 17:26 | מאת: שמחוש....

שלומקה ממש ממש אין כל ספק ,11 נשים שאינן מכירות אחת את השנייה (בינהןנערה בת 18 שעשתה שרות לאומי בבית הנשיא) מספרות שהנשיא "שלח ידיים/ אנס/ התעסק וכדומה הן עדות ברורה שאף אחד לא תפר לו תיק. האיש נענש ועליו לשלם על מעשיו. נקודה

09/12/2011 | 18:36 | מאת: נולדה אתמול

רואים לו את זה בעיניים ותאמין לי אני מזהה חתולים כאלה מרחוק. זה הולך עם איזה מניפולטוריות, אגרסיביות, תחמנות ועוד שאר יריקות. אנשים שחושבים שהיבשת שייכת להם ומוכנים לנצל את כוחם ולדרוך על גופות בשביל להשיג עוד קצת הרגשה של שליטה ביקום הזה. בעיני יצא אפילו בזול.

11/12/2011 | 13:02 | מאת: מיכל

אי אפשר אף פעם באמת לדעת מה קורה בחדרי חדרים אבל כשכל כך הרבה נשים מתלוננות אז...אין עשן בלי אש. הבן אדם חלאה.

12/12/2011 | 07:56 | מאת: שלומי

את המיכל של פעם פעם? את עדיין נכנסת לכאן לפעמים? וואי, חדש ימינו כקדם. מה שלומך?