הנה בדיחה יהודית

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

27/11/2011 | 15:16 | מאת: שלומי

יהודי עשיר הגיע אל הרב וסיפר לו על אביו שנפטר. מספר היהודי : "איני יודע מה לעשות. העסק שלי בצרות ואני חייב לנסוע לחו"ל ולהציל את העסק, אחרת אני פושט רגל. לכן, שכרתי תמורת 1000 ש "ח, אדם שילך להלוויה במקומי. עוד 1000 ש" ח אני משלם לו, על מנת שישב שבעה במקומי. הוספתי לו עוד 1000 בהבטחה שיגדל זקן במשך חודש ועוד 1000 ש "ח על מנת שיגיד קדיש בכל יום " "אם סידרת את כל זה " , שאל הרב, " לשם מה באת אלי ?" "באתי לשאול אותך" , השיב האיש , " האם אני צריך ללכת לנחם אותו ניחום אבלים?"

27/11/2011 | 15:33 | מאת: שלומי

גבר גבר בין בני זוג בגיל העמידה התפתחה מריבה קטנה שהחלה מתפתחת למימדים של מלחמת עולם.. בשלב מסוים לקחה האישה שהיתה קלאפטה אמיתית. מערוך כבד והחלה רודפת אחרי בעלה המפוחד.. הבעל בראותו את רוע הגזירה נס על נפשו והתחבא מתחת למיטתו... כשוך חמתה של האישה היא קוראת לבעלה ואומרת לו "אתה יכול לצאת." הבעל עונה לה "אל תגידי לי מה לעשות. אני הגבר פה בבית ואני קובע מה לעשות!!!!"...

27/11/2011 | 15:39 | מאת: שלומי

יהודי חלה הלך לרופא קנה תרופות וזרק אותם לפח, שאל אותו הבן אבא למה הלכת? מדוע קנית? השיב לו אביו: "הלכתי לרופא כי זו פרנסתו והוא צריך לחיות, קניתי את התרופות כי גם הרוקח צריך לחיות, וזרקתי אותם לפח כי גם אני רוצה לחיות..."

27/11/2011 | 16:40 | מאת: שמחוש....

שני זקנים אהבו מאד את הספה שלהם-הגיעה יומה של הספה והיא הזדקנה ומתה הם ישבו שבעה על הספה.

28/11/2011 | 12:18 | מאת: שלומי

מוחמד וסעיד הם 2 קבצנים. הם עובדים בלונדון באיזורים שונים. מוחמד מקבץ כל יום 2-3 ליש"ט וסעיד מביא הביתה כל יום מזוודה מלאה שטרות של 10 ליש"ט. לסעיד יש מכונית מרצדס ובית ללא משכנתא והרבה הרבה כסף. מוחמד שואל את סעיד: אני עובד קשה כמוך, אז איך זה שאתה מצליח לקבץ כל כך הרבה נדבות? סעיד אומר למוחמד: תראה לי מה כתוב בשלט שלך. מוחמד מראה לו "אין לי עבודה ויש לי אשה ו-6 ילדים לפרנס". אומר לו סעיד: אז מה הפלא שאתה מקבץ רק 2-3 ליש"ט ליום?! שואל מוחמד: אז מה כתוב בשלט שלך? סעיד מראה לו: "חסר לי רק עוד 10 ליש"ט כדי לחזור חזרה לפקיסטאן"...